Samen-werken aan uw gezondheid!

Inloopspreekuur vanaf 1 september in Bedum

Gratis deskundig advies over uw klacht of (sport)blessure. Een afspraak maken is niet nodig. Locatie: de Vlijt 28c, Bedum.

Maandagochtend: 7.30 - 8.00 uur
Donderdagmiddag: 17.00 - 17.30 uur


Per 1 september 2013 start Fysiotherapie Den Ommelanden, Menzis Topzorgpraktijk, met een gratis inloopspreekuur. U kunt hiervoor terecht in onze praktijk te Bedum aan de Vlijt 28c op maandagochtend van 7.30 tot 8.00 uur en op donderdagmiddag van 17.00 tot 17.30 uur. Op deze tijden kan iedereen, zonder zich van te voren aan te melden, bij ons terecht voor deskundig advies over een breed scala aan klachten of (sport)blessures van het bewegingsapparaat.
U kunt hierbij denken aan een acute sportblessure maar ook aan al maanden doorzeurende rugklachten. Er wordt een kort onderzoek gedaan, gevolgd door een duidelijk advies (geen behandeling). Vervolgens beslist u zelf wat u met het advies doet. Indien nader onderzoek en/of behandeling wordt geadviseerd, kunt u uiteraard hiervoor direct bij ons een afspraak maken.

Fysiotherapie Den Ommelanden is een praktijk voor therapie en training; een centrum waar u terecht kunt met klachten van het bewegingsapparaat.
Het is een veelzijdige en hooggekwalificeerde fysiotherapiepraktijk waar gewerkt wordt met een team van fysiotherapeuten met ruime ervaring en veel specialisaties.

Het leveren van kwaliteit van zorg is voor ons belangrijk. Hieraan is de laatste jaren hard gewerkt met als resultaat dat wij ons Menzis TopZorg- en Achmea Pluspraktijk mogen noemen.
Naast reguliere fysiotherapie hebben wij de volgende specialisaties in huis:

  • Manuele therapie
  • Kinderfysiotherapie
  • Lymfe- en oedeemtherapie
  • Fysiotherapie bij psychosomatische klachten
  • Bekkentherapie
  • Geriatriefysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Dry needling en medical taping
  • Handtherapie

Als u "gewoon weer beter wilt kunnen bewegen" of "aan de conditie wilt werken", kunt u ook bij onze praktijk terecht.
Groepstrainingen hiervoor vinden plaats onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut in onze goed uitgeruste en geklimatiseerde oefenzaal.

Onze openingstijden zijn ruim zodat u ook voor (vanaf 7.00 uur) of na werktijd bij ons terecht kunt. Indien nodig kunt u thuis worden behandeld.
Groepstrainingen zijn zowel overdag als 's avonds mogelijk.

Aanmelden kan telefonisch (088-0005757) of via onze website. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.
Het is een misverstand dat behandelingen fysiotherapie niet voor vergoeding in aanmerking komen. Fysiotherapeutische behandelingen worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed, hangt af van de soort aanvullende verzekering die u hebt afgesloten.
Uw wettelijke eigen risico wordt daarbij niet aangesproken.