Samen-werken aan uw gezondheid!

Fysio Fitness

Fysio Fitness is voor iedereen die zijn of haar lichamelijke conditie wil verbeteren of op peil wil houden. Dit kan bij Fysiotherapie Den Ommelanden in onze oefenzalen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Bij deelname aan Fysio Fitness vindt er eerst een intake plaats. Tijdens deze intake worden uw wensen en doelen besproken, tevens wordt een conditie test afgenomen. Naar aanleiding van deze intake wordt er een persoonlijk trainingsschema opgesteld, ongeveer om de 6 weken wordt er gekeken of het schema nog uitgebreid of aangepast moet worden.

De trainingen zullen niet gedeclareerd via de zorgverzekering gedeclareerd worden, u dient hiervoor een abonnement af te sluiten.

Voor wie?

Fysio fitness is bedoeld voor mensen vanaf 16 jaar die verantwoord wil sporten, mensen die sportieve ondersteuning wensen bij het afvallen, bedrijven die op een georganiseerde manier aan fitness willen deelnemen, senioren die verantwoord willen blijven bewegen en voor iedereen die na fysiotherapeutische behandelingen wil blijven doortrainen.

Hoe werkt het?

Voordat u begint met trainen maakt u een afspraak met één van onze secretaresses. Een afspraak voor een intake kan telefonisch, via onze website of aan de balie van de praktijk gemaakt worden. Bij de eerste afspraak, de intake, kunt u uw persoonlijke doelstelling(en) kenbaar maken, ook komen lichamelijke klachten, blessures, operaties, behandelingen en medicijngebruik aan de orde.
Na het gesprek zullen een aantal testen afgenomen worden om zo uw huidige fitheid vast te stellen, er wordt dan ook verwacht dat u sportkleding en sportschoenen meeneemt voor de intake
Alle informatie wordt gebruikt om het persoonlijke trainingschema verantwoord en naar wens op te stellen. De tweede afspraak is de start van uw trainingen aan de hand van het persoonlijke trainingsschema.

Abonnement

Op de locaties Uithuizen, Bedum, Middelstum en Ten Boer wordt Fysio Fitness aangeboden, er is echter wel sprake van verschillende dagen en tijden op de locaties, waarop Fysio Fitness wordt beschikbaar is. U kunt op de locaties de verschillende mogelijkheden bespreken.

Onze abonnementsvormen:

Basic Fit: 3 maanden 1x per week € 37,50 p/m
2x per week € 70,- p/m
Extra Fit: 6 maanden 1x per week € 35,- p/m
2x per week € 65,- p/m
Lifestyle: 1 jaar 1x per week € 32,50 p/m
2x per week € 60,- p/m

Basic Fit

Voor iedereen die na lichamelijk ongemak (rugpijn, nekklachten, sportblessure, hernia operatie, etc.) door de fysiotherapeut is behandeld, maar nog niet optimaal in conditie is.
Het doel van de training is het verhogen van uw lichamelijke belastbaarheid naar een basisniveau om klachten in de toekomst te kunnen voorkomen.

Extra Fit

Voor iedereen die iets hogere eisen stelt aan het lichamelijk functioneren en die graag fitter wil worden dan het basisniveau. Met Extra Fit traint u uw uithoudingsvermogen en spierkracht van die spiergroepen die u nodig heeft in het dagelijks leven en/of sport.

Lifestyle

Voor iedereen die sport en bewegen als belangrijk onderdeel van het dagelijks leven ziet.